18. heinäkuuta 2017

VIIKKO 29 KUVINA


Kiireinen arki, viikonloput täynnä menoa ja kesällä hiipuva bloggaus. Mielestäni on ihan ok keskittyä bloggaamisen lisäksi myös Suomen valoisampaan vuodenaikaan. Kuluneella viikolla on kuume noussut myös 37 asteeseen, ihana mieheni toi kotiin kukkia piristykseksi! Viikonloppusin ollaan välillä herkuteltu, joten töissä nautin vähän kevyempiä salaatteja jotta viikonloppuna voi ottaa rennosti.


Olen käynyt porukoilla moikkaamassa ihanaa Miliä, ollaan potkittu palloa ja käyty lenkillä. Fiilistelin myös perjantaina uusia kenkiä, jotka ehdin juuri töiden jälkeen hakemaan ärrältä! Myyjät muistavat jo mut, mutta onneksi ne lohduttivat, etten ole ainoa nettishoppailija. Muuta positiivista on se, että kaikki laukut ja lompakot ovat melko samanlaisia, joten ne sopii toinen toistensa kanssa yhteen!


Vierailtiin cruisingeissa katselemassa vanhoja autoja, otettiin vähän ulkona ja terassilla juomaa. Käytiin Helsingin yössä, tykkään ainakin itse Loose-nimisestä baarista, jossa myös kävimme. Vietimme myös ystävän synttäreitä Le Bonkissa, joka ei olisi oma vaihtoehtoni jos vietetään iltaa. Onneksi se on vain yksi kerta ja ystävien kanssa myös se oli ihan hyvä kohde.


Liila huulipuna on ollut kovassa käytössä, sopii mun mustaan pukeutumiseen, hiuksiin sekä meikkiin hyvin! Haluaisin jo ostaa toisen värin smashboxilta käytettäväksi! Grillattiin sekä lauantai- että sunnuntai iltana. Pitäisi useammin ostaa kanapihviä ja ostaa sen majoneesisalaatin sijaan ihan salaattikamat. Onneksi olen silti pystynyt pudottamaan painoa, vaikka on herkuteltu. Painoni kesäloman, juhannuksen ja herkkujen jälkeen on 67,5 kg! 

Mites teillä muilla on heinäkuu sujunut?

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus! Minulla taitaa olla tuota samaa liilaa huulipunaa ja se on kyllä tosi nätin väristä.

  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä hyvä tuo Smashboxin. Ei enää koskaan muita mattapunia!

   Poista
 2. Kivanoloinen blogi sulla! Oli pakko jäädä lukijaksi:)

  https://tia-marial.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos kommentista!